Trusted Reviews Awards 2021: Ta reda på vem som fick läsaren att rösta på shortlist | Betrodda recensioner

0 Shares

Trusted Reviews Awards 2021 är här och ger vårt team av experter och underbara läsare chansen att fira de bästa produkterna som kommer fram under de senaste 12 månaderna.

Här är allt du behöver veta om dem.

Trusted Reviews Awards är ett årligt firande av de bästa produkterna och företagen i mobila, hem, datorer, spel, kameror, TV och ljud. Evenemanget är en blandning av röstade läsare och Editor’s Choice -priser som täcker allt från årets datormärke till den bästa stora hushållsapparaten.

Traditionellt har Awards varit ett fysiskt evenemang i London med deltagande av alla flyttare och shakers i branschen som live streamas över våra sociala mediekanaler och webbplats. Men i år har vi fått göra några förändringar …

Är Trusted Reviews Awards en digital eller fysisk händelse?
På grund av den pågående pandemin har vi beslutat att göra 2021 -utmärkelsen till en enda digital händelse. Vi planerar dock att återkomma till möjligheten att göra dem till ett fysiskt livestreamat evenemang i framtiden.

Utmärkelserna kommer att vara en förskjuten händelse uppdelad i läsarröstade och redaktörens valkategorier. Du kan se en tidslinje för evenemanget nedan

  • 2 augusti 2021: Läsarröstningen går live!
  • 30 augusti 2021: Redaktörens Choice Awards -listor avslöjas.
  • 30 september 2021: Läsarröstningen slutar.
  • 4 oktober 2021: Editor’s Choice Awards börjar när vi avslöjar mobilkategoriens vinnare.
  • 5 oktober 2021: Vinnare av TV- och ljudredaktörens val avslöjades.
  • 6 oktober 2021: Homes Editor’s Choice hemvinnare avslöjades.
  • 7 oktober 2021: Datorer och spel Editor’s Choice vinnare avslöjades.
  • 8 oktober 2021: Vi avslöjar årets Readers Choice Award -vinnare.

Readers Choice -utmärkelser avgörs av våra underbara läsare och följare på sociala medier. Kortlistan skapas av teamet av experter på Trusted Reviews baserat på vilka företag som har lanserat de produkter som har fått bäst poäng eller gjort mest arbete med viktiga saker som hållbarhet.

Omröstningen kommer att finnas på plats och våra sociala mediekanaler från idag till slutet av månaden. Du kan rösta med omröstningen på plats i det bifogade navet, genom att lämna en kommentar på våra sociala medieinlägg eller genom att använda hashtaggen #TrustedAwards2021 på Twitter, Facebook och Instagram. Personer som röstar får chansen att vinna en Nintendo Switch -spelkonsol.

Editor’s Choice Awards -listan kommer att tillkännages en månad senare och delas in i mobil-, TV- och ljud-, hem- och dator- och spelkategorier. Varje prislista bestäms av teamet av experter på Trusted Reviews, baserat på vår erfarenhet av att granska produkter under året. Produkterna måste som regel ha fått ett rekommenderat märke eller högre för att bli listade.

Med allt det ur vägen, utan ytterligare adieu här är …

Tankar från redaktören

”I år har teamet på Trusted Reviews gått utöver sina ständiga ansträngningar för att leverera bästa i klassen för våra läsare. Att övervinna pandemins logistiska utmaningar, hitta sätt att testa aldrig tidigare sett funktioner på produkter och ett drag att etablera varumärket i sig, separat från TI Media, jag kunde inte vara stoltare över dem.

Detsamma kan sägas om vårt företag och våra PR -kontakter, som har tvingats hantera samma utmaningar för att fortsätta förse oss med den information och tillgång vi behöver för att göra det vi gör och läsare som hjälper oss att hålla lamporna på.

Även om jag tror att vi alla skulle vilja vara tillbaka till gamla dagar där vi kunde höja ett glas för att fira allt vårt hårda arbete och de fantastiska produkterna i vår lista på ett fysiskt evenemang, skulle jag personligen vilja tacka er alla för hjälper oss att få utmärkelsen 2021 överhuvudtaget. Var säker på att jag kommer att njuta av ett glas singelmalt i all ära i det ögonblick som vi avslöjar våra vinnare! ”

Alastair Stevenson

0 Shares