Så här tar du bort användarkonto på PS4-konsolen

0 Shares

PS4-spelkonsoler är en av de bästa spelkonsolerna i världen. Du kan skapa så många som 16 användarprofiler på din PS4 Playstation. Men ibland kanske du vill ta bort användaren på PS4. Om du har slut på lagringsutrymme, eller när du vill lägga till en ny användare, eller om du har bestämt dig för att sälja din konsol, kommer det att hjälpa dig att ta bort en användare från PlayStation 4. Att ta bort PlayStation-kontot (PSN) är helt enkelt en enkel process med enkel navigering. Att ta bort kontot på PS4 tar bort all sparad data, digitala nedladdningar, appar och raderar all din kontoinformation som lagras på konsolen permanent. Från den här artikeln, låt dig veta hur du tar bort PS4 PlayStation-kontot.

PlayStation är en spel- och underhållningsenhet som ägs av Sony. Först och främst var det utformat för att leverera otvättbara spel över internet, senare gjordes det för att stödja olika tjänster för att titta på filmer, live-kanaler, TV-program och mycket mer. Den har Playstation Now och Playstation Plus som finns i 19 länder. Du borde ha PlayStation Exclusive för att få nya spel och uppdateringar av befintliga spel. Om du bestämmer dig för att inte använda din Playstation-konsol längre du eller när du vill sälja den kan du helt enkelt ta bort ditt PlayStation-konto på din PS4, PS3 eller andra konsoler.

Vad händer när du tar bort en användare

  • Alla sparade data och all data relaterad till användaren kommer att raderas.
  • Spellicenser, applikationer som köps av användaren tas bort och kan inte nås längre.
  • Föräldrakontroll som användaren ställer kommer att förbli konstant på din PS4.

Sätt att ta bort en användare på PS4

Det finns två sätt att radera en användare på PS4.

  • Använda inloggningsinställningar
  • Använda föräldrakontroll / familjehantering

Tips för Techowns: Så här återställer du PS4 och PS3 PlayStation till fabriksinställningar

Steg för att ta bort en användare på PS4 med hjälp av inloggningsinställningar

(1) Sätt på din PS4 och gå till inställningar meny.

(2) Välj den Inloggningsinställningar på inställningsmenyn.

(3) Klicka på inloggningsinställningsskärmen Användarhantering alternativ.

(4) Två alternativ visas, klicka på Radera användare alternativ.

(5) Alla användarprofiler som du har skapat visas. Klicka på användarprofilen som du vill ta bort.

(6) Klicka på på bekräftelseskärmen Radera-knapp. Detta tar bort användaren permanent.

Åtgärder för att ta bort en användare på PS4 med hjälp av föräldrakontroll / familjehantering

Om det bara finns ett användarkonto skapat på systemet och om det här kontot måste tas bort, ska användaren skapa ett nytt konto i felsäkert läge. Efter detta loggar du in under det nyskapade användarkontot och raderar sedan önskat användarkonto från din PlayStation Console.

# 1: Sätta på din PlayStation-konsol och anslut den sedan till internet.

# 2: Logga in med ditt PlayStation-konto, som du vill ta bort.

# 3: Navigera till Funktionsområde och välj inställningar från höger sidorad.

# 4: Välj Föräldrakontroll / Familjeledning alternativ.

# 5: På nästa skärm måste du välja Familjeledning alternativ.

# 6: Under Familjeadministration väljer du profilens namn du vill ta bort.

# 7: Välj sedan Ta bort användarprofil alternativ.

# 8: Följ instruktionerna på skärmen för att ta bort ditt PlayStation-konto.

Notera: Om du använder ett gästkonto med din PlayStation kan det inte raderas med den här metoden.

Vårt yttrande

Eftersom du har tagit bort ditt konto på PlayStation PS4 (eller PS3) tar det bort alla sparade data, spelappar, nedladdningar online och skärmdumpar som tagits av användaren. Denna process kommer att överge hela PlayStation-konsolen. Eventuella köpta appar och spel är inte längre tillgängliga om inte ett nytt PlayStation-konto läggs till. Dessutom förblir eventuella föräldrakontrollbegränsningar sparade och oförändrade tills de ändras via ett annat konto.

Har du frågor, vänligen lägg upp det i kommentarerna nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares