Så här stänger du av YouTube-aviseringar

0 Shares

YouTube är en plattform för videodelning som ägs av Google. Användare kan också titta på andra videor utan någon inloggningsprocess. Om du vill få meddelanden om videorna från dina favoritkanaler måste du logga in med ditt Google-konto. Efter inloggningen ger YouTube meddelanden relaterade till prenumerationer, videorekommendationer, kanalaktiviteter, gillanden och kommentarer. När du inte vill ha alla dessa meddelanden kan du enkelt stänga av den på inställningarna. Om du är trött på att ta emot dessa YouTube-aviseringar kan du stänga av det helt enkelt med hjälp av följande avsnitt.

Stäng av YouTube-meddelanden med Android och iPhone

Steg 1: Öppna YouTube-appen

Öppna YouTube-appen på din Android- eller iOS-enhet (iPhone och iPad). Logga in på ditt användarkonto om du är utloggad.

Steg 2: Gå till profil

Gå till din profil genom att trycka på din profilavatar längst upp till höger.

Steg 3: Gå till Inställningar

Under din profil kan du hitta olika alternativ relaterade till ditt konto. Hitta och välj inställningar meny.

Steg 4: Meddelanden

Bläddra ner för att hitta Meddelanden och välj den för att öppna.

Steg 5: Inaktivera de oönskade aviseringarna

På den skärmen kan du hitta alla aktiverade aviseringar. Inaktivera nu de oönskade aviseringarna genom att växla skjutreglaget bredvid respektive meny. Om du till exempel inte vill få aviseringar relaterade till produktuppdateringar, växlar du reglaget bredvid Produktuppdateringar.

Stäng av YouTube-aviseringar med hjälp av webbläsaren

Alla steg kommer att vara ganska lika.

Steg 1: Öppna YouTube

Öppna en webbläsare på din Windows- eller Mac-enhet och besök youtube.com. Tryck på profilavataren längst upp till höger.

Steg 2: Gå till Inställningar

Klicka på menyn Inställningar för att komma till inställningssidan för ditt konto

Steg 3: Öppna aviseringar

Välj Meddelanden på vänster sidopanel för att visa alla meddelanden som du aktiverat.

Tips för Techowns: Hur man aktiverar undertexter på YouTube

Steg 4: Inaktivera den oönskade aviseringen

Precis som mobilversionen, välj och inaktivera aviseringarna som du inte vill få från YouTube.

Notera: Om du bestämde dig för att inte få någon avisering från en viss kanal, navigera till den kanalsidan och avsluta prenumerationen.

Efter inaktiveringen får du inga relaterade aviseringar. Men du kan se videor och andra saker. Har du fortfarande svårigheter att stänga av eller har några andra förslag, skriv till oss i kommentarsektionen. Håll kontakten med oss ​​genom att följa vår Facebook och Twitter profiler.

0 Shares