Så här loggar du ut Netflix på Apple TV [All Models]

0 Shares

Om du använder Netflix-tjänsten och Apple TV-enheten kanske du undrar hur du loggar ut ditt Netflix-konto på Apple TV. Processen är väldigt enkel och du kan göra det inom några sekunder. Netflix är en av de stora streamingtjänsterna som erbjuder världsomspännande TV-program, filmer, anime, dokumentärer, stand-up-specialerbjudanden, drama och mycket mer. Genom att registrera dig på någon av de tillgängliga prenumerationsplanerna kan du strömma allt tillgängligt innehåll på din Apple TV-anslutna TV-skärm från din soffa. Netflix stöder också nedladdning av titlar för offline-streaming. Utan ytterligare fördröjning, låt oss se hur du loggar ut från det befintliga Netflix-kontot på Apple TV.

Det finns tre prenumerationsplaner tillgängliga på Netflix:

  • Grundläggande – $ 8,99 / månad
  • Standard – $ 13,99 / månad
  • Premium – 17,99 USD / månad

Så här loggar du ut Netflix på Apple TV

Utloggningsproceduren varierar beroende på de Apple TV-modeller du äger.

Apple TV 3 & Tidigare

[1] Slå på din Apple TV och välj Netflix app.

[2] Välj din på Netflix-startskärmen Byt profil alternativ. När du inte har flera profiler på ditt konto, tryck på Logga ut alternativ.

[3] Välj Logga ut meny.

[4] Nu har ditt Netflix-konto loggats ut framgångsrikt. Du kan logga in med det nya kontot du vill ha.

Apple TV 4 och högre

[1] Starta Netflix app på din Apple TV.

[2] Tryck på på din Apple TV-fjärrkontroll Meny knapp.

[3] Navigera till inställningar och klicka på den.

[4] Välj Logga ut alternativ.

[5] Logga nu in med det nya Netflix-kontot för att strömma innehållet.

Genom att använda ovanstående instruktioner kan du enkelt logga ut från Netflix på Apple TV. Hoppas, den här artikeln har visat rätt riktning för din fråga. Om du har några frågor, nämna dem i kommentarfältet nedan.

Under tiden, följ vår Facebook och Twitter sidor för att läsa våra Apple TV-handledning direkt.

0 Shares