Så här gör du Spotify till din standardmusikapp i iOS 7 (video)

0 Shares

Personligen använder jag bara Spotify för min musik. Jag råkar byta telefon så ofta och det är en av de enda musikapparna som fungerar i alla olika operativsystem. Lägg till det, det är sociala nätverksliknande andra fördelar och du kan se varför jag är klistrad på det. Tyvärr vill Apple inte att jag ska kunna använda den som min standardmusikapp (till skillnad från mina Android-enheter) när jag använder min iPhone. Jag måste alltid som standard använda den inbyggda musikappen, som i mitt fall är helt tom och slöseri med en ikon på min startskärm. Men äntligen har min dag kommit.

DefaultSpot är en gratis jailbreak-tweak, den enda funktionen är att iOS 7 tror att Spotify är min standardmusikapp. Inga inställningar att lura med, bara installera, aktivera, respring och viola. Om du också är en Spotify-missbrukare, som jag, gör du så här för att göra Spotify till din standardmusikapp i iOS 7 eller göra livet enklare för dig själv.

UPPDATERING 07.16.14 – Utvecklaren ändrade namnet från DefaultSpot till Standard Play

I. Jailbreak din iPhone / iPad

1. För att utföra denna procedur måste du vara fängslad. Om du inte är det kan du gå till How to Jailbreak iOS 7.0.6 (den senaste versionen när du skriver detta). När du är klar med den proceduren och du har installerat Cydia, gå tillbaka hit för att fortsätta.

II. Installera DefaultPlay

1. Öppna Cydia.

2. Tryck på Sök längst ned till höger.

3. Skriv in DefaultPlay.

4. Klicka på DefaultPlay när den dyker upp.

5. Tryck på Installera längst upp till höger.

6. Knacka på Starta om.

III. Använd DefaultPlay

1. Öppna Inställningar.

2. Klicka på DefaultPlay.

3. Aktivera det.

4. Tryck på Respring.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares