Så här fixar du USB-anslutning som inte fungerar på CM11-anpassade ROM-skivor

0 Shares

CM11 är ute efter ett stort antal Android-telefoner och surfplattor, med vissa enheter som har problem med att USB-anslutning inte fungerar med CM11-ROM-skivor. Jag installerade nyligen M4-ögonblicksversionen av CyanogenMod 11 för en av mina Android-telefoner. Allt gick bra tills jag insåg att jag glömde att installera Android 4.4.2 Gapps för CM11.

Efter att ha anslutit telefonen till min bärbara dator fungerade USB-anslutningen bara inte. Jag bytte mina USB-kablar, det ändrade ingenting heller. Min telefon laddades ordentligt som den skulle med en USB-anslutning till en dator, men inget annat. Hänt med dig också? Detta är ett mycket vanligt problem / fel som kommer upp i CM11 anpassade firmware. Hur man fixar? Det är väldigt enkelt och detta kommer vi att berätta senare i det här inlägget nedan.

Så här fixar du USB-anslutning som inte fungerar på CM11

Här är en mycket snabb lösning om du stöter på en sådan fråga som nämnts ovan. Jag hittade detta när jag gick igenom olika inställningar och konfigurationer. Allt du behöver se till är att rätt USB-anslutningsläge är valt i din telefon. Av någon anledning valdes inget av lägena som standard.

fix-usb-connection-cm11

Så här kan du göra det:

  • Gå till Inställningar
  • Bläddra ner och tryck på Lagring
  • Tryck på alternativknappen (eller tryck på “Alternativ” -ikonen längst upp till höger) och välj “USB-datoranslutning”
  • Markera “Media-enhet (MTP)”

Det är ganska mycket det! Detta bör åtgärda varför din CM11 anpassade ROm inte låter dig ansluta din telefon / surfplatta till datorn med en USB-kabel.

Författare Haris Nadeem

Haris lever på allt Android; har otaliga enheter, appar och spel att spela med varje dag. Tjänar för närvarande som chefredaktör på Team Android.

relaterade inlägg

0 Shares