PS5 exklusiva Forspoken på väg upp Square Enix Tokyo Game Show planer

0 Shares

Square Enix har detaljerat sitt fullständiga schema för årets Tokyo Game Show och det innehåller fräsch titt på några av dess mest efterlängtade titlar, inklusive Forspoken, Marvel’s Guardians of the Galaxy och Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Hela schemat sträcker sig över tre hela dagar, från 1 oktober till och med 3 oktober, med Square Enix huvudsakliga utställning som äger rum den 1 oktober kl. 19.00 JST/ 11.00 BST/ 3 am PST.

Därefter kommer det livestreamar som fokuserar på enskilda titlar, förmodligen för djupare dyk. PS5 exklusiva Forspoken kommer först med en egen ström som kommer senare den 1 oktober, medan andra som Marvel’s Guardians of the Galaxy och Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin intar scenen den 2 oktober. Final Fantasy 7: The First Soldier kommer att linda saker upp den 3 oktober.

Det finns till och med några extra speciella evenemang som strömmas in mellan strömmarna, inklusive en Square Enix -musikspecial och jazz live -målning som vi förmodligen kommer att ställa in på för hur skulle vi inte kunna.

Vi fick vår senaste uppdatering på Forspoken för inte så länge sedan, under september PlayStation Showcase. Även om Square Enix inte har gått så långt som att specificera vilken ytterligare information vi kan förvänta oss att se om spelet under presentationen, hoppas vi på lite mer spelmaterial och kanske till och med ett mer begränsat släppdatum.

Square Enix fullständiga schema hittar du nedan med relevanta YouTube -strömmar länkade för snabb åtkomst:

  • Square Enix Presents TGS 2021 – 19:00 JST/ 11am BST/ 3am PT
  • Square Enix Music TGS 2021 Special Live -konsert – 21:00 JST/ 13:00 BST/ 5:00 PT
  • Förespråkat – 22:00 JST/ 2:00 BST/ 6:00 PT
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy – 13:00 JST/ 5:00 BST/ 21:00 PT (1 oktober)
  • Final Fantasy Brave Exvius – 15.30 JST/ 7.30am BST/ 23.30pm PT
  • War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius – 16.45 JST/ 8.45am BST/ 12.45am PT
  • SaGa -serien – 17.45 JST/ 9.45am BST/ 1.45am PT
  • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin – 21:00 JST/ 13:00 BST/ 5:00 PT
  • Square Enix Jazz Live Painting – 22:00 JST/ 14:00 BST/ 6:00 PT
  • Final Fantasy Trading Card Game – 12.00 JST/ 4am BST/ 8pm PT (2 oktober)
  • Chocobo GP – 13:00 JST/ 5:00 BST/ 21:00 PT (2 oktober)
  • Voice of Cards – The Isle Dragon Roars – 14.15 JST/ 6.15am BST/ 10.15pm PT (2 oktober)
  • Final Fantasy 7: The First Soldier – 17.30 JST/ 9.30am BST/ 1.30 am PT

När det gäller resten av Tokyo Game Show har det redan bekräftats att det kommer strömmar från andra stora namn, inklusive Xbox, Ubisoft, Capcom och Konami mellan 30 september och 3 oktober.

Det är värt att dämpa förväntningarna på Xbox: s utställning, men som i ett inlägg på Xbox Wire bekräftade chefen för Xbox Asia Jeremy Hinton att Xbox: s ström kommer att vara ett gemenskapsevenemang snarare än ett tillkännagivande, utan “inga nya globala debuter” men gott om ” regionalt relevanta uppdateringar om tidigare meddelade spel som kommer senare i år. ”


Analys: Final Fantasies

Square Enix har en ganska stark uppvisning då för Tokyo Game Show i år. Men trots det stora antalet Final Fantasy-strömmar på den här showen finns det fortfarande ett par skarpa Final Fantasy-formade hål, Final Fantasy 16 är en av dem och Final Fantasy 7 Remake Part 2 är en annan.

Tja, det är kanske inte en stor chock att dessa spel inte verkar vara närvarande på TGS i år. Det är troligt att Square Enix försöker fokusera på sina titlar som förväntas släppas sent i år och i början av nästa år. Med tanke på Final Fantasy 16 och Final Fantasy 7 Part 2 har båda inte släppdatum men det känns säkert att säga att de kommer att vara lite senare än så.

Det var bara tidigare i år som Final Fantasy 16: s producent Naoki Yoshida uttryckte tvivel om att spelet skulle ta slut på Tokyo Game Show och sa att utvecklingsteamet föredrar att visa upp spelet närmare lanseringen i motsats till droppmatningsinformation till fans under en lång period.

0 Shares