Nederländerna F1 livestream: hur man ser holländska Grand Prix online var som helst idag

0 Shares

Det måste vara, eller hur? Lokalhjälten Max Verstappen stormade till pole position vid det första nederländska Grand Prix i mer än tre decennier. Men det är mästerskapsledaren Sir Lewis Hamilton tillsammans med honom på första raden. Följ vår guide för att strömma F1 och titta på holländska Grand Prix 2021 online var du än är.

Verstappen förklarades som vinnare på Spa efter tre absurda varv bakom säkerhetsbilen och tjänade 12,5 poäng i processen för att minska Lewis Hamiltons ledning i toppen av mästerskapet till tre poäng.

Den 23-åriga belgisk-holländska föraren, som tävlar under nederländsk flagga, kommer att vrålas av en orangefärgad publik på Zandvoort.

Valterri Bottas – från och med tredje idag – hade ett utmärkt rekord på platsen under sina F3 -dagar och blev den första föraren som vann Masters of Formula 3 -loppet två gånger på kretsen. Kan finländaren under eld reagera på George Russells jungfrupall genom att dra av sin första seger för säsongen?

Niki Lauda stod på pallen förra gången F1 kom till Zandvoort, och 36 år senare är den ikoniska kustkretsen tillbaka på kalendern. Läs vidare för fullständig information om hur du får en F1 -livestream och titta på den holländska Grand Prix online. Fånga all F1 nederländsk GP -handling från början till slut med hjälp av den här guiden.


Gratis F1 livestream: var kan du titta på holländska GP gratis

Flera länder runt om i världen har rätt att visa några av F1-åtgärderna på gratis-tv.

En fullständig lista över gratis-till-luft-streamers finns i vår dedikerade guide om hur man tittar på F1, där du kan se att du kan se den holländska GP live gratis i Österrike på Servus TV.

Och om du reser utomlands utanför ditt land för tillfället och ville ställa in dig på din välbekanta nederländska Formel 1 -täckning, kan du använda en VPN för att göra det enligt nedan – vi betygsätter ExpressVPN som den bästa leverantören där ute, som har en bra meritlista för att blockera geografiskt begränsade strömmar.


Hur man streamar F1 från ditt land

Om du är utomlands för helgens nederländska GP, kommer du troligen att upptäcka att du inte har tillgång till din vanliga Formel 1 -täckning som du skulle göra hemma. Detta är inte nödvändigtvis oroande, utan snarare resultatet av geografisk blockering – bäst förstås som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Lyckligtvis finns det en bekväm väg runt detta i form av en VPN. Detta är en fin bit programvara som låter dig susa runt dessa digitala gränser, vilket gör att du kan klotra runt och fortfarande få tillgång till din föredragna F1 -livestream. Det är en helt laglig lösning, mycket prisvärd och superenkel att använda – låt oss förklara mer.

Använd en VPN för att titta på en F1 -livestream från 2021 var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Den är också kompatibel med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple -mobiler.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de kommer att ge dig pengarna tillbaka utan krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Titta på F1 TV

Om du är en F1 -hängiven vet du troligtvis redan om F1 TV – det är streamingtjänsten att prenumerera på för alla de bästa live -action, höjdpunkter, repriser av klassiska lopp och mycket mer dessutom – du kan registrera dig på dess hemsida.

De flesta kommer att vilja gå för F1 TV Pro, vilket är sättet att livestreama varje F1 Grand Prix i sin helhet – tillsammans med F2, F3 och Porsche Supercup också. Priserna skiljer sig från land till land – till exempel 79,99 dollar i USA – och vissa låter dig till och med testa med en gratis 7-dagars provperiod!

Observera att inte alla regioner har ett F1 -TV -paket med live Grand Prix -täckning, med Storbritannien och Australien som anmärkningsvärda undantag. Men det lämnar fortfarande människor i USA, Kanada, Frankrike, Nederländerna, Brasilien och massor, massor mer allt ingår.

Hur man ser det holländska Grand Prix: livestream F1 i Storbritannien

Sky har rättigheterna till Formel 1 i Storbritannien, vilket innebär att du kommer att kunna se det holländska Grand Prix på Sky Sports. Prenumeranter får också titta på i farten med Sky Go -appen, som finns på nästan alla moderna telefoner, surfplattor, bärbara datorer, datorer och konsoler.

För dem utan Sky är det bästa alternativet ett Now TV Sky Sports Monthly Pass, som inkluderar alla 11 kanaler.

Täckningen av den nederländska GP börjar på Sky Sports F1 klockan 10 BST på fredag ​​för de första träningspassarna, 10.45 på lördag för övning 3, 13.00 för kvalificering och 12.30 på söndag för det nederländska Grand Prix, som börjar klockan 14.00.

För att komma åt din vanliga strömningstjänst från utanför Storbritannien måste du ladda ner en bra VPN enligt beskrivningen ovan.

F1 livestream: hur man ser det holländska Grand Prix i USA

I USA är det ESPN som ger omfattande täckning av säsongen F1 2021, och det visar nederländska Grand Prix live – liksom de viktiga kvalificerings- och träningssessionerna.

Om du har det som en del av ett kabelpaket kommer du att kunna strömma åtgärden direkt via ESPN -webbplatsen.

Sladdskärare har också tur, eftersom du kan få ESPN utan att ha ett dyrt kabelpaket.

Av de många och varierade alternativen är det bästa för Formel 1 -fans som vill titta på en F1 -livestream Sling TV, vars Sling Orange -paket har ESPN -kanaler för bara $ 35 i månaden – spara stort med den senaste Sling TV -affären där du kan få din första månad för bara $ 10!

Alternativt är fuboTV en ännu mer komplett end-to-end kabelbytestjänst, som erbjuder ESPN och över 120 andra kanaler på planer från $ 64,99 per månad.

Och, som beskrivits ovan, kanske du föredrar att ge F1 TV och dess kostnadsfria testperiod a go om allt du verkligen bryr dig om är världens främsta motorsport.

F1 Dutch Grand Prix 2021: USA -tider och tv -täckning

Denna söndag kan du se den holländska Grand Prix live från 9:00 ET / 6:00 PT på ESPN (uppbyggnad börjar klockan 7.30 ET / 4.30 PT), medan kvalificeringen går live på TV 8.55 ET / 5.55 PT på lördag framåt kl. 9.00 ET / 6.00 PT -start.

För de riktigt hängivna kommer träningspassen att visas direkt före starttiderna ovan.

Titta på en holländsk Grand Prix F1 livestream utomlands

Nya eller befintliga prenumeranter på amerikanska streamingtjänster kan fortfarande komma åt den valda plattformen från utlandet genom att kolla in en kvalitets -VPN och följa instruktionerna ovan.

Hur man tittar på holländska GP 2021: livestream F1 i Kanada

Såväl som den officiella F1 TV -tjänsten (som beskrivits ovan) kan du titta på den holländska GP och alla andra F1-åtgärder från 2021 på engelskspråkiga TSN eller franskspråkiga RDS-men det är premiumkanaler som vanligtvis levereras med ett betal-TV-paket.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du bara logga in med information om din leverantör och få tillgång till en F1 -livestream.

Om du inte har kabel kommer du att bli välbetjänt av deras digitala plattformar. Streamingtjänsterna TSN Direct och RDS Direct kostar bara 4,99 dollar per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 dollar i månaden.

Det holländska Grand Prix börjar kl 9.00 ET / 6.00 PT denna söndag, med kvalificerad åtgärd på lördag som börjar 9.00 ET / 6.00 PT. Träningstiderna är listade ovan och täckning erbjuds också, går live precis innan varje session börjar.

Kom ihåg att du kan ta din favorit sportstreamingtjänst med dig vart du än går – prova vår nummer 1 övergripande rankade VPN 100% riskfri i 30 dagar och följ instruktionerna ovan.

Hur man tittar på F1 och får en holländsk Grand Prix -livestream i Australien

Aussie F1 -fans måste ta på sig en sen, eftersom den holländska GP börjar klockan 23.00 AEST på söndagskvällen.

Betalt tv-nätverk Fox Sports visar alla lopp under Formula 1-säsongen 2021 Down Under, inklusive helgens holländska Grand Prix-action.

Men om du inte har Fox som en del av ett betal-TV-paket kan ditt bästa alternativ vara att registrera dig för det snabbväxande Kayo Sports streamingtjänst.

Den har inga inlåsningskontrakt och ger dig tillgång till över 50 andra sporter inklusive cricket, NRL, fotboll … listan fortsätter! Praktiskt om du inte vill gå ut på Fox.

Ännu bättre, Kayo erbjuder en GRATIS två veckors provperiod!

Därefter kostar Kayo Sports Basic Package 25 dollar per månad och tillåter användare att strömma över två enheter samtidigt. Tjänsten erbjuder också ett Kayo Sports Premium -paket, som ger tre samtidiga strömmar för $ 35 per månad.

Glöm inte att du kan ta med dig din täckning utomlands också. För dem som vill titta på hemmatäckning av sport från utlandet är en bra VPN lösningen.

Hur man får en F1 nederländsk GP -livestream i Nya Zeeland

Den holländska GP börjar vid en knepig tid för F1-fans baserade i Nya Zeeland, med ljusstopp inställt på 1:00 NZST på söndag kväll/måndag morgon.

Spark Sport visar alla säsongens F1 -lopp. Det kostar vanligtvis 19,99 dollar per månad, men om du bara vill fånga ett lopp gratis har du tur, eftersom det finns en 7-dagars gratis provperiod.

Förutom F1 -åtgärden får du också en mängd Black Caps och England -cricketmatcher, NBA -basketspel från USA och EPL -fotboll.

Spark Sport är tillgänglig via webbläsare på din PC eller Mac, plus Apple- och Android -mobila enheter, Chromecast, Apple TV, utvalda Samsung-, Sony-, Panasonic- och LG -TV -apparater och utvalda Freeview -streamers.

Om du är utomlands och vill logga in för att titta på din prenumeration kan du använda en av våra bästa VPN-rekommendationer.

F1 schema för holländska Grand Prix 2021

  • Träna 1 – fredag ​​3 september kl 10.30 BST / 11.30 CET / 5.30 ET / 2.30 PT
  • Träna 2 – fredag ​​3 september kl. 14.00 BST / 15.00 CET / 9.00 ET / 6.00 PT
  • Träning 3 – lördag 4 september kl 11.00 BST / 12.00 CET / 6.00 ET / 3.00 PT
  • Kvalificering – lördag 4 september kl. 14.00 BST / 15.00 CET / 9.00 ET / 6.00 PT
  • Holländsk GP 2021 – söndag den 5 september kl. 14:00 BST / 15:00 CET / 9:00 ET / 6:00 PT

Jämför de bästa VPN -tjänsterna efter pris:

0 Shares