NBA-spelare säger att iPhone förstörde sitt skott

0 Shares

Matt Bonner hatar att göra ursäkter, men när det gäller hans dåliga prestanda på grund av tennisarmbågen är iPhone 6 skyldig. I en ny intervju skyllde Bonner, känd som Red Mamba för några San Antonio Spurs-fans, den större skärmen på den nya iPhone för smärta och skada som fick honom att krypa före ett pass.

I slutet av 2014 tillkännagav Apple iPhone 6 och iPhone 6 Plus med större skärmar som föranledde en mängd olika kritik, men det här är första gången vi hör om en NBA-spelares prestanda som vaknar på grund av den större iPhone-skärmen.

Medan Lebron James kan bära Galaxy Note, med en enorm skärm, lade Bonner nyligen skulden för en två och en halv månad skada på iPhone. Det är inte klart om han använde iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, men en större skärm är skyldig.

Matt Bonner skyller på iPhone 6 med en större skärm för sina skytteproblem.

Matt Bonner skyller på iPhone 6 med en större skärm för sina skytteproblem.

I en lång intervju med Concord Monitor beskriver Bonner sin skada och hur Spurs-utbildningspersonalen identifierade problemet.

”Jag hatar att göra ursäkter, jag växte upp för att aldrig göra ursäkter, men jag gick igenom en sträcka på två och en halv månad där jag hade riktigt dålig tennisarmbåge, och under den sträckningen gjorde det det så smärtsamt för mig att skjuta Jag skulle nästan krypa innan jag till och med fångade bollen som: ‘Åh, det här kommer att döda.’ “

“Alla kommer att hitta det här roliga, men här är min teori om hur jag fick det,” sa han. “När den nya iPhone kom ut var den mycket större än den förra, och jag tror att eftersom jag fick den nya telefonen var det en ansträngning att använda den, du måste sträcka dig längre för att trycka på knapparna, och jag tror ärligt det är så jag slutade utveckla den. ”

Rapporten nämner en utbildningsmedlem som stötte på liknande problem när han använde den nya iPhone för att spela ett spel.

Läs: iPhone 6 Tips

Matt Bonner är inte den enda personen som stöter på problem med Tennis Elbow efter att ha använt en iPhone. Olika rapporter om iPhone-armbågen eller iPad-armbågen går tillbaka till även de mindre skärmarna på iPhone 5 och iPhone 4s på grund av repetitiv användning. iPad-användare klagar över tennisarmbågsproblem på Apples supportforum redan 2010.

Apple erbjuder tips för att undvika upprepade rörelseskador när man använder en dator, men listar inte tips för iPhone-ergonomi som kunde ha hjälpt Bonner att undvika hans skada.

0 Shares