Lomachenko vs Nakatani live stream: hur man tittar på boxning online nu

0 Shares

Efter Chockers förra oktober inledde Vasyl Lomachenko (14-2) sin resa tillbaka till lätt överhöghet med en tuff kamp mot den mångsidiga Masayoshi Nakatani (19-1). Läs vidare när vi förklarar hur man ser en Lomachenko vs Nakatani live stream idag och fånga alla boxningsprogrammen online där det visas exklusivt i USA på ESPN Plus.

Förlusten av Lomas WBA (Super), WBO och The Ring-lätta titlar i händerna på Teófimo López skickade chockvågor genom sporten och släppte den ukrainska stora direkt tillbaka på första plats.

Lomachenko vs Nakatani live stream

Datum: Lördag 26 juni

Mötesplats: Virgin Hotels Las Vegas, Paradise, Nevada

Lomachenko vs Nakatani ring gångtid (ungefär): 22:00 ET / 19:00 PT

Direktsändning: uteslutande på ESPN Plus

Otroligt nog är detta bara den andra icke-världs titelkampen i Lomachenkos karriär, den första är hans professionella debut 2013. Men han planerar inte att vara bältesfri under någon tid och väljer Nakatani som sin motståndare specifikt på grund av japanerna kämparnas starka prestation mot López.

De gick avståndet för två år sedan, med amerikanen som vann via enhälligt beslut – som han gjorde mot Loma. Det var det enda nederlaget i Nakatanis karriär, och även om Lomachenko är den överlägset mer stora av de två kämparna, är skrotaren från Osaka längre än sex tum och har samma räckvidd.

Med så mycket ridning på kampen för Lomachenko kommer detta att bli ett spännande skådespel. Följ vår guide nedan för att se en Lomachenko vs Nakatani live stream online ikväll.


Hur man ser Lomachenko vs Nakatani online ikväll

Om du är i USA har ESPN rättigheterna till Lomachenko vs Nakatani-striden, med täckning av evenemanget som börjar kl 19.15 ET / 16.15 PT, före huvudstriden kl 22 ET / 19 PT.

Men kampen kommer inte att finnas tillgänglig på någon av ESPNs linjära kanaler. Lomachenko vs Nakatani visas istället på sportnätverkets streamingtjänst ESPN Plus.

ESPN + kostar bara $ 5,99 per månad och låter dig titta på online såväl som via sin mobilapp och TV-streamer-appar på Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, PS4 och Xbox. Du sparar ännu mer om du betalar ett år i förväg – det kostar 59,99 USD i 12 månader.

Men det finns ännu bättre värde att få om du tar ESPN + som en del av det stora Disney Plus-paketet. Förutom ESPN Plus live-täckning och dokumentär action får du tillgång till den enormt imponerande Disney Plus-katalogen – som innehåller Marvel-filmer, varje Simpsons-avsnitt någonsin, hela Star Wars-kanonen, Pixar-filmer och mycket mer – plus alla fantastiska program och filmer som Hulu erbjuder.

Och kostnaden är super rimlig – för allt det innehållet behöver du bara betala $ 13,99 per månad för Disney Plus-paketet.

Dagens bästa erbjudanden för ESPN + och Disney +

Lomachenko vs Nakatani tid och datum

Lomachenko vs Nakatani-striden äger rum lördag 26 juni på Virgin Hotels Las Vegas i Paradise, Nevada.

Ringvandringar för huvudevenemanget förväntas grovt vara följande.

Vasyl Lomachenko vs Masayoshi Nakatani ringtider

  • Lomachenko vs Nakatani-tid (USA och Kanada): 22:00 ET / 19:00 PT / 21:00 CT
  • Lomachenko vs Nakatani (UK): 03:00 BST (söndag 27 juni)
  • Lomachenko vs Nakatani-tid (Australien): 12 AEST (söndag 27 juni)

Lomachenko vs Nakatani: fullt kort för kvällens evenemang

  • Rob Brant vs Janibek Alimkhanuly – Mellanvikt
  • Giovani Santillan vs Cecil McCalla – Welterweight
  • Guido Vianello vs Marlon Williams – Tungvikt
  • Robert Rodriguez vs Luis Fernando Saavedra – Bantamvikt
  • Subaru Murata vs Keven Monroy – Junior fjädervikt
  • Floyd “Cashflow” Diaz vs Jaime Jasso – Bantamvikt
0 Shares