HyperX Cloud Flight Wireless Review | Betrodda recensioner

0 Shares

HyperX Cloud Flight Wireless är ett elegant gamingheadset som är kompatibelt med PlayStation 4 och PlayStation 5. Det är robust och bekvämt med bra ljud, men det finns tyvärr problem med mikrofonen och trådlösa prestanda som är svåra att förlåta till detta pris.

Introduktion

HyperX Cloud Flight Wireless är ett elegant gamingheadset som erbjuder bra ljud, men till synes bara när det ville.

Jag stötte på några prestandaproblem när jag använde det här headsetet, och medan USB-dongeln återansattes löste problemet alltid, det är fortfarande en frustrerande process att gå igenom med tanke på detta headset höga pris.

Jag har använt detta headset i en och en halv vecka. Här är vad jag tänkte.

Design

  • Snygg design som kan användas utomhus
  • Avtagbar mikrofon
  • RGB -belysning gör att det här headsetet ser snyggare ut

HyperX Cloud Flight är ett ganska attraktivt headset; dess svarta matta design är elegant och minimal, med den blå belysningen på hörlurarna ger lite personlighet och stil.

Belysningen är inte särskilt dramatisk och skulle fortfarande fungera bra för någon som inte vill ha ett särskilt prickigt headset, men det gör det mer än den vanliga svarta stilen, som Logitech G Pro X.

HyperX Cloud Flght Wireless

När det gäller knappar finns det en volymrulle på höger öronkåpa; det ger lite mer motstånd än andra headsetvalsar, vilket jag gillade, eftersom jag aldrig av misstag slog det till 100% volym som jag har med andra modeller.

På vänster öronkåpa finns portar för den medföljande avtagbara mikrofonen, laddaren och ett ljuduttag. Förr att det finns få andra utsmyckningar, som jag tycker fungerade bra eftersom det inte fick headsetet att känna sig rörigt.

HyperX Cloud Flght Wireless

Detta är ett mycket enkelt headset att bära i timmar åt gången. Öronkuddarna i konstläder pressade inte in i mitt huvud, och till skillnad från HyperX Cloud kunde jag bära mina glasögon med detta headset utan problem. Det vadderade pannbandet innebar också att jag inte kände motstånd i nacken efter lång tids användning.

Funktioner

  • Trådlös anslutning via en USB -dongel
  • Brist på Bluetooth begränsar mångsidigheten
  • Inga avancerade funktioner som ANC

HyperX Cloud Flight Wireless använder en 2,4 GHz trådlös anslutning via en USB -dongel, som enkelt kan anslutas till en PS4- eller PS5 -konsol. Det finns dock inget Bluetooth-stöd eller USB-C-adapter här, vilket betyder att det inte trådlöst stöder switch eller en majoritet av dagens bärbara datorer.

För att göra saken värre buntar HyperX inte med en 3,5 mm kabel i lådan, vilket innebär att du måste hitta en kabel någon annanstans för att använda detta headset i trådlöst läge.

För priset var jag också lite besviken över att HyperX Cloud Flight Wireless saknade någon form av avancerad funktion för att skilja den från många alternativa trådlösa spelheadset.

Eftersom det här headsetet är tillräckligt litet för att kunna användas utomhus, hade det varit trevligt att få en funktion som ANC, men det saknas tyvärr här. Du kan inte heller växla eller justera ljudinställningarna, vilket är en typisk funktion som finns med headset till detta pris.

Mikrofon

Mikrofonen kan enkelt lossas och fästas, vilket jag föredrar att vända för att stänga av mikrofoner, och den kan stängas av genom att trycka ned på vänster öronkåpa.

Batteritiden var ganska imponerande, eftersom jag lyckades ta mig runt 14 timmar med lysdioden påslagen från bara tre timmars laddningstid. HyperX själv hävdar att du kan få 13 timmar med lysdioden på och 30 med den avstängd.

Ljudkvalitet och mikrofon

  • Ljudet var imponerande, men tog bort i början
  • Mikrofoninspelning var misslyckad

HyperX Cloud Flight var lite knepigt att bedöma här, eftersom ljudet var mycket imponerande och hade mycket djup, men jag stötte på ett frustrerande prestandaproblem tidigt.

Efter min första installation kunde jag spela God of War i cirka 20 minuter innan ljudet började skära ut ganska märkbart i cirka 10 minuter. Jag stängde av min PS4 och headsetdongeln, och efter det hade jag inga problem med ljudet.

Efter den första snubblingen var ljudet faktiskt väldigt imponerande; tonbalansen var fantastisk, och jag kunde höra ljudet från andra karaktärer skifta genom headsetet bara från att vända min karaktär några centimeter från dem.

HyperX Cloud Flght Wireless

Jag skulle dock inte säga att det var för mycket bättre än HyperX Cloud, och till skillnad från det headsetet kände jag att jag var tvungen att låta ljudet skruvas upp ganska högt för att faktiskt fånga de mindre ljuddetaljerna.

När det gäller mikrofonen var det en liknande fråga om att det inte riktigt fungerade på mitt första försök, eftersom mina vänner på Discord kommenterade att mitt ljud skulle stängas av ibland och vid ett tillfälle bara slutade fungera.

Som tidigare kopplade jag ur headsetdongeln och det verkade lösa problemet, men det är definitivt något du bör tänka på om du funderar på att köpa det här headsetet.

Senaste erbjudanden

Hur vi testar

Vi använder varje headset vi testar i minst en vecka. Under den tiden kommer vi att kontrollera det för att vara lätt att använda och sätta igenom det genom att använda det i en mängd olika spel, samt spela musik för att få den fulla upplevelsen.

Vi kontrollerar också varje headset mjukvara (om tillämpligt) för att se hur enkelt det är att anpassa och konfigurera.

Används som huvudspelheadset i minst en vecka.

Använd med flera spel för att testa ljud.

Testa också ljudet med musikuppspelning.

0 Shares