Hur man tittar på British Lions: datum och live stream Sydafrika turné var som helst

0 Shares

Warren Gatlands brittiska och irländska lejon kallas “rugbys största äventyr” och åker till Sydafrika för att återuppta gamla fientligheter. Läs vidare när vår guide förklarar hur du kan se varje Lions Tour 2021-match online och få en livestream från var som helst i världen.

För att hämnas deras serieredslag mot Springboks under deras sista turné i Sydafrika 2009 kommer Lions att spela åtta matcher i tre städer. Efter en uppvärmning i Storbritannien mot Japan den fri-till-luft-kanal 4 denna lördag startar turnén ordentligt i Johannesburg innan den åker till närliggande Pretoria, där Lions första test mot de regerande världsmästarna kommer att äga rum i Kapstaden den 24 juli.

Turnén har sett något tveksamt ut inför det första spelet på Ellis Park Stadium den 3 juli, mitt i oro över en tredje våg av Covid-19 som sveper Sydafrika.

Trots det hävdar arrangörerna att serien är redo att gå vidare, med varje spel som för närvarande ska äga rum bakom stängda dörrar och 37-mannens Lions-grupp kommer att träna och spela i en coronavirusbubbla med läger i både Johannesburg och Kapstaden.

Gatlands sektion för hans trupp har sett Bundee Aki, Andrew Porter och Jack Conan från Irland, allt annat än Johnny Sexton, James Ryan och Garry Ringrose lämnades alla utanför hans 37-man urval. Waleslåset Alun Wyn Jones kommer att vara turnékapten på vad som blir hans fjärde utlandsresa med Lions.

Medan du inte behöver oss för att berätta att Sydafrika är världsmästare, efter deras imponerande kampanj i Japan 2019.

Upphetsad? Följ sedan vår guide när vi förklarar alla sätt att få en 2021 Lions Tour live stream var du än befinner dig just nu.


Hur man ser 2021 Lions Tour online i Storbritannien och Irland

Medan Free-to-Air Channel 4 och dess All4-tjänst kommer att visa höjdpunkter i varje test, kommer den faktiska direktsändningen av alla åtta matcher i den brittiska och irländska Lions-turnén i Sydafrika att sändas exklusivt på Sky Sports.

Betal-TV-nätverket visar alla tre tester som äger rum på varandra följande lördagar den 24 juli, 31 juli och 7 augusti, liksom de fem föregående turnématcherna.

Om du vill titta på matcher från turnén men inte vill vara låst i ett långt, dyrt kontrakt, överväga det mer flexibla streamingalternativet, Now TV.

Om du är utanför Storbritannien och vill se din cricket-täckning hemma, oroa dig inte för geo-blockerare – plocka bara upp en bra VPN och följ instruktionerna ovan för att säkert live-streama åtgärden.

Inte i Storbritannien för Lions Tour 2021? Inga bekymmer – invånare i landet kan bara ladda ner och installera en VPN för att porta sig hem till en brittisk plats och sedan titta live som vanligt.

Hur man liveströmmer brittiska lejon när du inte är i ditt land

Om du befinner dig utanför ditt bosättningsland – oavsett om det är Storbritannien eller någon annanstans – och försöker börja strömma rugby via ditt inhemska programföretag, kommer du snart att upptäcka att du inte kan, eftersom det är platsbegränsat. Men det finns ett sätt att ställa in oavsett.

Genom att ladda ner och installera en VPN kan du effektivt lura din dator att tro att den är hemma igen. På det sättet kan du njuta av din hemtäckning utan att behöva hitta en olaglig ström – förutsatt att du följer sändarens finstilta, naturligtvis – specifikt dess villkor.

Använd en VPN för att titta på brittiska och irländska Lions turné var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla viktiga VPN-enheter genom sina steg och vi betygsätter ExpressVPN som vårt toppval tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla streaming-enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-mobiler.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka utan en gräl.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Vad är schemat för British och Irish Lions 2021?

  • 3 juli – Emirates Lions, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 9:00 PT / 2:00 AEST / 4:00 NZST (Ellis Park, Johannesburg)
  • 7 juli – Cell C Sharks, 20:00 SAST / 19:00 BST / 14:00 ET / 11:00 PT / 4:00 AEST / 06:00 NZST (Ellis Park, Johannesburg)
  • 10 juli – Vodacom Bulls, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT / 02:00 AEST / 04:00 NZST (Loftus Versfeld, Pretoria)
  • 14 juli – Sydafrikas A-lag, 20.00 SAST / 19.00 BST / 14.00 ET / 11.00 PT / 04.00 AEST / 06.00 NZST (Cape Town Stadium, Kapstaden)
  • 17 juli – DHL Stormers, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 9:00 PT / 2:00 AEST / 4:00 NZST (Cape Town Stadium, Kapstaden)
  • 24 juli – Första testet mot Springboks, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT / 02:00 AEST / 04:00 NZST (Cape Town Stadium, Kapstaden)
  • 31 juli – Andra testet mot Springboks, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT / 02:00 AEST / 04:00 NZST (Soccer City, Johannesburg)
  • 7 augusti – tredje testet v Springboks, 18:00 SAST / 17:00 BST / 12:00 ET / 09:00 PT / 02:00 AEST / 04:00 NZST (Soccer City, Johannesburg)

Hur man ser Lions Tour 2021 gratis online och live stream rugby i USA

NBC Sports har rätt att visa alla tre tester i denna turné, tillsammans med de fem föregående turnématcherna.

Att titta på rugby på NBC brukade betyda att hosta upp den bästa delen av $ 80 för ett NBC Sports Gold Rugby Pass, men inte längre. NBC: s Rugby Pass har absorberats i dess utmärkta nya streamingplattform, Peacock TV, som gör rugby mer tillgänglig för amerikanska fans av sporten och ex-pats som bor i staterna än någonsin tidigare.

Till att börja med kostar Peacock bara 4,99 dollar i månaden för en annonssupportad tjänst som får rugbyfans inte bara Lions Tour 2021 utan även Premiership Rugby och Heineken Champions Cup-täckning (plus mycket mer premiumsporttäckning, TV-program och filmer ). Alternativt kan du betala 10 $ per månad för kommersiell fri täckning.

Och bäst av allt, Peacock erbjuder även en GRATIS 7-dagars provperiod du kan dra nytta av.

Om du redan har hoppat på Peacock-vagnen men är utomlands under Lions Tour 2021, glöm inte att du fortfarande kan ställa in som du hemma med hjälp av en bra VPN.

Dagens bästa Peacock TV-erbjudanden

Hur man ser en Lions Tour live stream i Australien

Streamingtjänsten Stan har lite kupp på sina händer efter att ha snappat upp exklusiva live-sändningsrättigheter Down Under för hela British och Irish Lions Tour. Streamingtjänsten kommer att visa spelen på sin nya Stan Sports-plattform.

En Stan-prenumeration börjar för närvarande på AUS $ 10 i månaden, och Stan Sports-tillägget kostar ytterligare AUS $ 10 i månaden.

Tjänsten erbjuder emellertid för närvarande en GRATIS 7-dagars testversion av tillägget, som om det är rätt tid bör ge dig möjlighet att titta på ett par Tour-matcher för nada.

Vem vann den senaste Lions Tour of South Africa 2009?

Sydafrika vann de två första testerna för att klara serien men lejonet ryste tillbaka för att vinna den tredje matchen med stil.

Det har varit bättre för Lions sedan, med en seger Down Under i Australien, följt av den mest anmärkningsvärda ritade serien i Nya Zeeland för fyra år sedan.

Vilka spelare är i brittiska och irländska Lions 2021-trupp?

Tadhg Beirne (Ire), Jack Conan (Ire), Luke Cowan-Dickie (Eng), Tom Curry (Eng), Zander Fagerson (Sco), Taulupe Faletau (Wal), Tadhg Furlong (Ire), Jamie George (Eng), Iain Henderson (Ire), Jonny Hill (Eng), Maro Itoje (Eng), Wyn Jones (Wal), Courtney Lawes (Eng), Ken Owens (Wal), Sam Simmonds (Eng), Kyle Sinckler (Eng) *, Rory Sutherland (Sco), Justin Tipuric (Wal), Mako Vunipola (Eng), Hamish Watson (Sco), Josh Adams (Wal), Bundee Aki (Ire), Dan Biggar (Wal), Elliot Daly (Eng), Gareth Davies ( Wal), Owen Farrell (Eng), Chris Harris (Sco), Robbie Henshaw (Ire), Stuart Hogg (Sco), Conor Murray (Ire), Ali Price (Sco), Louis Rees-Zammit (Wal), Finn Russell ( Sco), Duhan van der Merwe (Sco), Anthony Watson (Eng), Liam Williams (Wal).

Vilka spelare är i Sydafrikas trupp?

Thomas du Toit, Steven Kitshoff, Vincent Koch, Frans Malherbe, Ox Nché, Trevor Nyakane, Coenie Oosthuizen, Joseph Dweba, Malcolm Marx, Bongi Mbonambi,
Scarra Ntubeni, Lood de Jager, Eben Etzebeth, Nicolaas Janse van Rensburg, Franco Mostert, Marvin Orie, RG Snyman, Dan du Preez, Pieter-Steph du Toit, Siya Kolisi, Kwagga Smith, Marco van Staden, Duane Vermeulen, Jasper Wiese, Jean-Luc du Preez, Rynhardt Elstadt, Faf de Klerk, Herschel Jantjies, Sanele Nohamba, Cobus Reinach, Elton Jantjies, Handré Pollard, Morné Steyn, Lukhanyo Am, Damian de Allende, Jesse Kriel, Wandisile Simelane, Frans Steyn, Aphelele Fassi, Cheslin Kolbe,
Willie le Roux, Makazole Mapimpi, Sbu Nkosi, Yaw Penxe, Rosko Specman, Damian Willemse

Vilka spelare är kaptenerna?

Bakre raden framåt Siya Kolisi kommer att vara kapten som värd för Springboks, medan den Wales legenden Alun Wyn Jones leder Lions.

Jämför de bästa VPN-tjänsterna efter pris:

0 Shares