Hur man åsidosätter Stör ej för specifika appar

0 Shares

Stör inte är en av de funktioner som bara finns på varje telefon och vi tar för givet. Det är ganska bra men att hjälpa oss, även på ett litet sätt att vi måste vara tillräckligt disciplinerade för att slå på, bryta cykeln av anmälningsångest.

Medan de flesta använder Stör ej-läge på sina enheter på natten när de sover, brukar jag använda det i alla situationer som jag tror kräver lite mer av min odelade uppmärksamhet. Från middagar till filmer, till möten, jag brukar knacka på den lilla måneikonen mycket under dagen. Saken är att i vissa av dessa scenarier vill jag ha färre aviseringar men inte att inaktivera dem alla (kanske vill jag lämna en app som Inbox aktiverad eftersom jag förväntar mig ett viktigt e-postmeddelande som jag till exempel måste svara direkt).

Tack och lov, på Android finns det ett sätt att göra det, det är bara begravt lite.

För att göra detta, aktivera Stör ej som vanligt genom att skjuta aviseringsskärmen ner från toppen av enheten och knacka på ikonen.

Aktivera Stör ej

Tryck sedan på växeln för att komma till inställningarna.

Tryck på Gear

Tryck på Appar.

Tryck på Appar

Tryck sedan på den specifika app du vill tillåta genom Stör ej.

Tryck på den specifika appen

Tryck sedan på Meddelanden.

Tryck på Meddelanden

Klicka sedan på Åsidosätt Stör ej / ställ in som prioritet (beroende på vilken Android-enhet du har).

Aktivera Åsidosätt ej stör

Nu kommer den appen att kunna skicka meddelanden även när Stör ej är aktiverat. Tänk bara på att om din enhet har olika versioner av Stör ej (dvs. endast larm, tyst och prioritet) måste den ställas in på prioritetsinställningen för att detta ska fungera. Om du ställer in den på Tyst eller Endast larm, kommer det fortfarande att blockera alla appar även om de är aktiverade med det här.

Upprepa för andra appar du vill tillåta.

Hoppas det hjälper vissa människor som också kan behöva göra det möjligt för vissa appar att kringgå Stör ej. Låt mig veta om det gjorde i kommentarerna nedan och glöm inte att följa mig på sociala för fler tips och tricks och andra tekniska nyheter.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares