Hur man använder Snapchats Snap Map

0 Shares

Så här kan du använda den nya Snapchat Snap Map-funktionen för att dela din plats med vänner och hur du kan se vad som händer vid evenemang, fester, sportspel och populära platser. Vi delar också hur vi hanterar vem som kan se din Snapchat-plats.

Du kan även använda detta för att dela en Snap till “Our Story” för att eventuellt visas i en berättelse för den händelsen eller platsen.

Du måste välja att dela din plats och du kan ändra vem du delar den med, exklusive personer du arbetar med, ett ex eller någon annan som du inte vill veta din plats. Din Snapchat Bitmoji visas på kartan om du har den inställd.

Hur man använder Snapchats Snap Map

Så här använder du Snap Map inuti Snapchat efter att du har uppdaterat till den senaste versionen. Funktionen är enkel att använda, men den är i princip dold tills du lär dig hur du kommer dit.

  1. Öppna Snapchat.
  2. Kläm snabbt ihop fingrarna på skärmen.
  3. Detta öppnar Snap Map.
  4. Se introduktionen och slå sedan nästa.
  5. Välj det delningsalternativ du vill ha och tryck på Nästa.
  6. Klicka på Slutför när du ser berättelsen om berättelsen.

Nu när du har ställt in den ser du Snap Map på skärmen. Du kan nypa för att zooma in eller ut och dra runt för att se händelser, platser och vänner om de delar med dig.

Klicka på en plats eller på en vän för att se Snapchat som de publicerade i sin berättelse eller till avsnittet Our Story för en händelse eller plats.

Hur du delar din Snapchat-plats och hanterar vem som kan se den.

Hur du delar din Snapchat-plats och hanterar vem som kan se den.

Om du trycker på en plats ser du berättelsen för den platsen. Du bör snart börja se vänner dyka upp.

Du kan när som helst ändra dina platsdelningsalternativ. Gå till kartläget och tryck sedan på Settings Cog med en platsmarkör på. Detta är uppe till höger på skärmen.

  • Välj Ghost Mode om du vill vara osynlig.
  • Välj Mina vänner för att dela med dina vänner.
  • Välj Välj vänner för att bara dela med en liten cirkel.

Du kan ändra dessa alternativ när som helst. Många användare vill börja smått genom att dela med en liten grupp, särskilt medan funktionen rullar ut. Tänk på att dina vänner måste välja tjänsten så att du kan se dem på kartan.

0 Shares