Google+ foton stängs av den 1 augusti

0 Shares

Google stänger av den gamla Google+ Foton den 1 augusti till förmån för de nya Google Foton som lanserades i maj i år. Google+ Foton slutar fungera på Android-enheter först och senare även för iOS och webben.

I ett försök att se till att alla har den bästa fotoupplevelsen vi kan leverera, den 1 augusti börjar vi stänga av Google+ Foton – initialt på Android och snart därefter på webben och iOS.

Om du har Google+ Foton installerat på din Android-enhet är det bästa tiden att flytta till Google Foto. Google Foton är den nya versionen av Google+ Foton. Det är bara bättre och lätt att hantera. Genom att byta förblir alla dina foton desamma som de är.

Google Foton

Med Google Foton kan du säkerhetskopiera obegränsat antal foton och videor online. Så du behöver aldrig oroa dig för lagringen längre. Allt du behöver göra är att aktivera funktionen för automatisk säkerhetskopiering i någon av dina enheter som stöds. Du kan enkelt skapa album och ordna dem som du vill. Du kan placera flera kopior av ett foto i flera album.

Google Foto hanterar automatiskt dina foton och det skapar också historier från en serie foton. Till exempel gick du till någonstans och tog 100 bilder där, det kommer att göra en berättelse av dessa bilder och du kommer att kunna dela din berättelse med vem du vill. Med Google Foto kan du också lägga till flera effekter på bilderna.

Du kan ladda ner Google Photos för Windows, Android och iOS. Du kan bläddra bland alla dina foton på photos.google.com.

0 Shares