Giveaway: Vinn en OnePlus Two!

0 Shares

Tisdag 10 november 2015

Tack vare hur många av er som gick in i min present för OnePlus Two Invite tänkte jag att jag skulle göra en annan present. Men den här gången, istället för en inbjudan att köpa OnePlus Two, ska jag bara ge bort själva telefonen.

Det är enkelt att gå in i giveawayen, gör bara de åtgärder som anges nedan och för varje du gör får du en bestämd mängd bidrag, ju fler bidrag du har desto större chanser har du att bli den vinnare som slumpmässigt väljs på Weds of next vecka.

OnePlus Two Giveaway

Tack för allt ditt stöd genom åren alla, jag är glad att kunna ge en verklig telefon och ju fler människor som deltar desto mer sannolikt kommer jag att kunna göra en annan av dessa snart. Tack igen och kan den mest slumpmässiga personen vinna!

UPPDATERING 30/11/15: VINNAREN MOTTAGDE SIN TELEFON!

Grattis till Felix i Quebec, Kalifornien!

OnePlus två vinnare

Tack alla! Nästa som händer ASAP!

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares