French Open 2021 live stream: hur man ser Roland Garros tennis gratis och var som helst

0 Shares

De vanliga misstänkta och några ljusa nya ansikten bländade vid förra årets French Open, så förväntningarna på Stade Roland Garros är höga i två veckor. Du kan se varje servering med 2021 French Open live stream oavsett var i världen du är – läs vidare för alla detaljer och hur du kan se tennis inklusive sätt att se det helt GRATIS.

Se French Open live stream 2021

Datum: Söndag 30 maj – söndag 13 juni

Dagsessionens starttid: 11:00 CEST / 10:00 BST / 5:00 ET / 14:00 PT / 7:00 AEST / 9:00 NZST

Starttid för natt session: 21:00 CEST / 20:00 BST / 15:00 ET / 12:00 PT / 05:00 AEST / 07:00 NZST

Mötesplats: Stade Roland Garros, Paris

GRATIS livestream: ITV Hub (STORBRITANNIEN) / 9Nu (AUS)

Globala liveströmmar: NBCSN och Tennis Channel (även Sling TV och GRATIS fuboTV-test) (USA) | TSN (CAN) | Sky Sport (NZ)

Titta var som helst: Prova ExpressVPN 100% riskfritt

Årets French Open kommer igång med två av de största tennisspelarna någonsin under press: Roger Federer har hoppat över de senaste tre majors genom skada och Serena Williams letar efter sin första grand slam-titel sedan 2017.

Lerespecialisten Rafael Nadal vann varje uppsättning på väg att motsvara Federers rekord med 20 grand slam singeltitlar här förra året, men Iga Swiatek stal showen. Den polska ungen kom från ingenstans för att säkra Suzanne-Lenglen Cup – även utan att tappa en uppsättning – som slog Simona Halep och Sofia Kenin på vägen.

Herrvärld nr 1 Novak Djokovic har bara vunnit en French Open men ser alltid topp ut, och han började den här säsongen på ett typiskt hotfullt sätt genom att vinna Februari Australian Open.

Naomi Osaka missade förra årets French Open genom skada, men såg ostoppbar ut i USA och Australian Opens. Det är emellertid Ashleigh Barty som går in som topp-frö i sitt första Grand Slam-turnering utanför Australien sedan US Open 2019.

Det är årets andra grand slam, och så här kan du live stream French Open 2021 tennishandling från var du än är i världen.


Vem har en gratis French Open tennis live stream 2021?

Till skillnad från vissa turneringar (US Open, vi tittar på dig!) Har tennisfans i vissa regioner tur när det gäller Roland Garros, som är fritt till luft i vissa länder runt om i världen.

Storbritannien TV, du kan få en gratis French Open livestream med tillstånd av ITV4 och, mer specifikt, dess ITV Hub-streamingtjänst – tillgänglig antingen direkt via din webbläsare eller som en app för mobiler, surfplattor, digitalboxar, välj smarta TV-apparater, konsoler och mer. Den kan användas av alla i Storbritannien 100% gratis – registrering tar sekunder och du behöver bara en fungerande e-postadress och ett fullständigt brittiskt postnummer (som SW1A 1AA för Buckingham Palace) för att få streaming.

Om du föredrar din täckning lokalt, då Fransk TV har du också täckt – särskilt France TV Sport. Det visar 11 timmars action varje dag (men kommer att svänga natt sessionerna), med den enda förutsättningen i Frankrike – du behöver inte ens registrera dig!

Det finns till och med ett gratis sätt att titta på French Open i Australien via kanal 9 och 9Now-streamingtjänsten – detaljer nedan.

Om du normalt tittar på ett av dessa alternativ men inte kan för att du är utomlands just nu, svett inte det. Läs bara vidare för att ta reda på hur du använder en av de bästa VPN: erna är ett enkelt sätt att ta dina favorit streamingtjänster med dig vart du än är – just nu är ExpressVPN vägen att gå.


Hur man ser en French Open live stream från ditt land

Om du är utomlands under French Open kommer du sannolikt att du inte kan komma åt din inhemska tennistäckning som du skulle göra hemma. Detta är inte nödvändigtvis orsak till oro, utan snarare resultatet av geoblockering – förstås bäst som digitala gränser som begränsar vissa tjänster och innehåll till vissa delar av världen.

Lyckligtvis finns det ett bekvämt sätt att kringgå detta i form av en VPN. Det här är en smutsig mjukvara som låter dig svänga runt dessa digitala gränser, vilket gör att du kan globa trav och fortfarande få tillgång till din föredragna Roland Garros live stream. Det är en helt laglig lösning, mycket prisvärd och super lätt att använda – låt oss förklara mer.

Använd en VPN för att titta på en French Open live-ström från 2021 var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla viktiga VPN-enheter genom sina steg och vi betygsätter ExpressVPN som vårt toppval tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla streaming-enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android- och Apple-mobiler.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, låt dem veta och de kommer att ge dig dina pengar tillbaka utan en gräl.

När du väl har laddat ner programvaran, följ bara anvisningarna för att installera den och välj den plats du vill flytta din IP-adress till – det är verkligen så enkelt.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

Kom ihåg att det finns massor av fördelar med att använda en VPN utöver att bara hjälpa dig att få tillbaka tillgång till streamingtjänster och innehåll från utlandet. En av de största är säkerhet: genom att använda krypterade tunnlar ger direktuppspelande VPN dig ett robust första försvar mot cyberbrottslingar och regeringssnubbar. Detta gör vardagliga uppgifter som online shopping och bank mycket säkrare, och många väljer att använda en av den anledningen ensam.

Hur man ser en gratis French Open live stream i Storbritannien

Som vanligt visas all action från Roland Garros i Storbritannien på ITV4, vilket innebär att vem som helst kan titta på French Open live stream med kanalens ITV Hub-plattform. Se bara till att du har en giltig TV-licens, naturligtvis.

ITV Hub har en utmärkt app som är tillgänglig på nästan allt som ansluts i dessa dagar – bara ge den en sökning på din valda enhet.

Spelet börjar vanligtvis klockan 10 BST varje morgon och sträcker sig hela dagen och djupt på kvällen.

Om du kommer från Storbritannien men inte är hemma just nu, kan du ändå få din 2021 French Open-fix genom att ta en VPN.

Hur man live streamar French Open tennis GRATIS i Australien

Återigen kan Aussie-tennisfans se hela French Open-åtgärden utan att betala ett öre tack vare Channel 9 och 9Gem, som är gratis att titta på.

Det betyder att du också kan starta en French Open live stream på 9Now-streamingtjänsten, som också är helt gratis att använda.

Die-hard tennis fans kanske vill ta en titt på Stan Sport, som är live streaming varje matcha på varje domstol, annonsfri. En prenumeration kostar $ 10 per månad (ovanpå en $ 10 Stan sub), men du kan dra nytta av en 7-dagars GRATIS testversion.

Spelet börjar vanligtvis klockan 19.00 AEST varje kväll och sträcker sig långt in i de tidiga timmarna.

Om du är för närvarande utanför landet men vill titta på en French Open live stream, måste du skaffa dig en VPN.

Hur man ser French Open: live stream Roland Garros 2021 tennis i USA

I USA delas French Open täckning mellan NBC Sports och Tennis Channel.

Spelet börjar vanligtvis klockan 05.00 ET / 02:00 PT varje morgon och sträcker sig till sen eftermiddag.

Om du redan har NBC Sports på kabel är du redo och kan titta på tennis från Roland Garros via nätverkets webbplats – bara logga in med information om din kabelleverantör.

Om du inte har kabel, svett inte den, har du fortfarande många alternativ.

Av de många och varierade alternativen är Sling TV det bästa för tennisfans som vill titta på French Open live stream. Sling TV Blue-paketet kostar bara $ 35 per månad och inkluderar NBCSN.

Men ännu bättre, Sling erbjuder för närvarande nya abonnenter ett fantastiskt fynd – just nu kan du spara stora pengar med detta Sling TV-avtal, som låter dig få en hel månad med Sling Blue för bara $ 10.

Kasta in dess Sports Extra-tillägg för ytterligare 11 $ i månaden för att få Tennis Channel och mer så är du klar – för WAY mindre än kabel!

Alternativt är fuboTV en ännu mer komplett kabel-ersättningstjänst, som erbjuder både NBCSN och Tennis Channel på planer från $ 64,99 per månad för över 120 kanaler. Och ännu bättre, det erbjuder en gratis FuboTV-testversion.

Om du befinner dig utanför USA just nu kan du alltid använda en VPN för att få tillgång till din hemtäckning.

Hur man live stream French Open och tittar på tennis online i Kanada

I Kanada kan du titta på French Open på engelskspråkiga TSN eller franskspråkiga RDS – men de är premiumkanaler som vanligtvis har ett betal-TV-paket.

Om du får dem som en del av ditt kabelavtal kan du bara logga in med detaljerna om din leverantör och få tillgång till en Roland Garros live stream.

Om du inte har kabel kan du prenumerera på TSN eller RDS på enbart streaming-bas från bara 4,99 USD per dag eller (mycket bättre värde) 19,99 USD per månad.

Spelet börjar vanligtvis klockan 05.00 ET / 02:00 PT varje morgon och sträcker sig till sen eftermiddag.

Om du bestämmer dig för att prenumerera eller redan har, kom ihåg att du kan ta med dig din favorit sportströmningstjänst vart du än går – bara prova vår övergripande rankade VPN 100% riskfri i 30 dagar och följ instruktionerna ovan.

Hur man ser French Open: live stream tennis i Nya Zeeland

Live French Open-täckning i Nya Zeeland kommer med tillstånd av Sky Sport, som finns som en del av en rad betal-TV-paket.

Prenumeranter kan titta på nätet med landets Sky Go-tjänst, medan kabelskärare och vem som helst kan prova Sky Sport Now-enbart streaming-plattform – där ett veckokort kostar bara 19,99 dollar.

Spelet börjar vanligtvis kl 21 NZST varje kväll och sträcker sig hela natten och tidigt till nästa morgon.

Alla i Nya Zeeland från utlandet eller vice versa kan använd VPN-rutten beskrivs tidigare för att få tillgång till deras föredragna täckning precis som de skulle göra hemma.

Jämför de bästa övergripande VPN-tjänsterna efter pris:

0 Shares