Dagens Windows Phone-app: Lumos

0 Shares

Nämnde jag att jag bor i ett trädhus? Tja, min vän Tori och jag flyttade precis till Williamsburg och sover i det vi kallar ett “trädhus” men vad skulle mer exakt beskrivas som taket. Vår ljusströmbrytare är nere, vilket innebär att jag klättrar nerför en repstege från taket, så jag laddade ner Lumos ficklampa-appen för WP7 som ett medel för självbevarande när jag går in och ut ur vårt trädhus.

Lumos, som kommer till dig av Codeline.net, är den bästa gratis LED-ficklampa-appen tillgänglig för Windows Phone 7. Bästa delen? Inga annonser! Byggd när utvecklaren inte kunde hitta en ficklampa-app som passade hans behov, byggdes den här snabba, enkla och praktiska appen bokstavligen av folket, för folket.

Fördelar

 • Fri! (Stöd utvecklaren genom att köpa Lumos Pro för $ 0,99!)
 • Inga annonser
 • UI är extremt snabbt, lätt att använda
 • Förhindra telefonlås
 • Använd kamerans slutarknapp för att slå på och av ficklampan
 • Starkt LED-ljus

Nackdelar

 • Ljus tänds automatiskt när du öppnar det

Hur det fungerar

 • Ladda ner från avsnittet “Verktyg + produktivitet” på din marknadsplats
 • Öppna från din applista
 • Ljus tänds automatiskt när du öppnar appen
 • Klicka på strömbrytaren för att slå på och av LED-lampan
 • Använd också kamerans slutarknapp på telefonens högra sida för att tända och släcka ljuset
 • Aktivera och inaktivera skärmlåset medan du använder LED med “On / Off” -knappen längst ner på skärmen
 • Välj symbolen “…” för att skicka utvecklaren och e-posta och betygsätta den här appen

Slutsats

Jag laddade ner den här appen av nödvändighet och kan ärligt hämta Pro-versionen för att stödja utvecklaren. Jag är ett stort fan av appar som inte försöker göra mer än de borde. Jag hörde en härlig fras häromdagen som jag tycker gäller här: ”Djävulen är i detalj.” Detta är den perfekta appen för alla som behöver en ficklampa till hands. Rekommenderas definitivt !!

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares