Dagens iOS-app: Consmr streckkodsläsare

0 Shares

Det händer mig hela tiden. Jag är i apoteket och tittar på två olika typer av schampo och tio minuter går förbi. Jag fastnar alltid med att stirra på två produkter som undrar för mig själv vilken som är bättre, och ännu viktigare, vilken jag ska köpa. Oftare än inte blir jag så förvirrad att jag bara hamnar utan att köpa någonting. Prata om slöseri med tid. Tack och lov berättade en vän om Consmr Barcode Scanner-appen för iOS, som bokstavligen har löst min köpeangst helt. Allt jag behöver göra nu är att rikta appen mot en produkts streckkod och omedelbart visas en mängd användarrecensioner och betyg från verkliga livet. Den här appen har gjort min shopping för dagligvaruupplevelse så mycket enklare och jag hoppas att den hjälper dig på samma sätt.

Fördelar:

 • Skanna streckkoder för livsmedels- eller apoteksprodukter
 • Se användarrecensioner och betyg som täcker kvalitet, effektivitet, hälsa, näring och mer
 • Dela dina egna recensioner direkt
 • Filtrera efter dussintals attribut som glutenfritt, lockigt hår, känslig hud, icke-GMO, etc.
 • Se alternativa produkter
 • Anslut Facebook och se vänrekommendationer
 • Återkalla varningar om du skannar en återkallad produkt

Nackdelar:

 • Generiska produkter för lokala butikskedjor kanske inte hittas
 • Skanna streckkoder med endast iPhone 4, 4S och 3GS, äldre enheter stöds inte

Hur det fungerar:

 • Ladda ner appen
 • Registrera dig för ett Consmr-konto eller logga in med Facebook, du kan också kringgå ett konto och fortfarande få tillgång till appen
 • Välj en detaljhandelskategori som du tror att varan troligen kommer att hittas under
 • Kategorierna inkluderar: livsmedelsbutik, personlig vård, skönhet, hårvård, hudvård, baby, hushåll, munvård
 • Välj en underkategori för att filtrera bort specifika resultat
 • För att skanna ett objekt, tryck på streckkodsskanningsikonen som är ikonen längst ner på appen i mitten
 • Centrera streckkoden inuti torget och håll stilla, undvik skuggor och bländningar
 • När en bild av streckkoden har godkänts vänta ett ögonblick så visas användarrecensioner och betyg
 • För att läsa recensioner, bläddra uppåt eller nedåt
 • För att lämna dina egna användarrecensioner på produkter måste du skapa ett Consmr-konto och en profil
 • För att visa en lista med sparade objekt (favoriter), tryck på ikonen “Min lista” längst ner till höger i appen

Slutsats:

Eftersom jag köper de flesta av mina medicinskåp från apoteket, älskar jag absolut den här appen. Jag älskar att jag direkt kan se hundratals användarrecensioner om den produkt jag har i handen i butiken. Det gör jämförelseshopping så mycket enklare och hjälper mig att snabbt komma in och ut ur apoteket. Jag älskar appen så mycket att jag till och med har börjat betygsätta mina egna produkter för att ge tillbaka till alla andra Consmr-användare där ute som har hjälpt mig så mycket. Om du köper produkter från platser som CVS, Walgreens eller Rite Aid, är den här appen den perfekta shoppingkamraten. Kolla in det själv och glöm inte att berätta vad du tycker i kommentarerna nedan.

Consmr streckkodsläsare finns gratis i iTunes Store. Kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad Kräver iOS 4.0 eller senare. iTunes Link

Detta är en del av vår iOS-app för dagen-serien. Vi tar vår favoritapp för iOS för varje dag och lägger upp den här så att du kan kolla in den. Kolla gärna alla våra App of the Day-inlägg här.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares