Dagens Android-app: Alarm Clock Plus

0 Shares

Jag ska erkänna det, jag är inte en morgonmänniska och tyvärr har det bara blivit värre med åldern. Jag är flickan med tre väckarklockor strategiskt placerade i olika delar av sovrummet. Detta fungerade under en kort tid tills jag bara lärde mig att sova genom de tre olika larmen. Det här är bra tills du faktiskt behöver vakna för att gå till, åh jag vet inte, jobba! Efter att ha fått några spetsiga blickar från min chef visste jag att det var dags att hitta ett bättre väckarklockesystem. Tack och lov upptäckte jag appen Alarm Clock Plus för Android. Denna väckarklocka är gratis och full av robusta funktioner. Jag måste nu lösa en mattekvation för att stänga av mitt larm, vilket räcker för att dra mig ur sömndimman och ur sängen. Framgång!

Fördelar:

 • Fri
 • Obegränsat larm
 • Väckarklocka medan den är avstängd
 • Auto snooze väckarklocka
 • Automatisk avstängning av väckarklocka
 • Tupplarm
 • Matematisk väckarklocka (kräver att matematikproblem löses för att avvisa eller snooze väckarklocka)
 • Musik väckarklocka
 • Spellista väckarklocka
 • App väckarklocka
 • Väckarklocka bleknar in
 • Ficklampa för väckarklocka
 • En gång hoppa över för att upprepa larm
 • Skaka för att snooze eller stänga väckarklockan
 • Ändra snooze-tiden efter att alarmklockan har blivit snoozed
 • Ställ in standardvärden för larm och tupplur
 • Väckarklocka talar tid och väder
 • De flesta inställningar är oberoende för varje enskilt larm
 • Alarmklockvolym oberoende av systemet
 • Säkerhetskopieringslarm och konfiguration av väckarklocka till SD-kort
 • Extremt enkel att navigera
 • Fullt konfigurerbar visning av skrivbordsklocka, eller helt avaktivera skrivbordsklockdelen, vilket ger en enkel väckarklocka.
 • Kör väckarklocka Plus eller vilken app som helst vid plugin-programmet
 • Transparenta klockwidgets, flera klockstorlekar och lurwidgets

Nackdelar:

 • Annons stöds
 • Matematiklarm och inställningar ingår inte i gratisversionen
 • Batteriets urladdning varierar beroende på enhet

Hur det fungerar:

 • Ladda ner appen
 • Tryck på + -tecknet för att lägga till ett larm
 • Ställ klockan
 • Ställ in upprepningsalternativ
 • Ställ in etikett för larm
 • Välj larmtyp, välj från ringsignal, mild ringsignal, ljud / musik, starta app, starta app (mild)
 • Välj vibrationsalternativ
 • Välj alarm i tyst läge (spela upp alarm även när telefonen är tyst)
 • Välj oberoende volym (ignorera systemlarmvolymen)
 • Välj anpassade snooze-inställningar
 • Testa larmet
 • Tryck på klart när du är klar

Slutsats:

Jag har använt appen Alarm Clock Plus ett tag nu och kunde inte vara lyckligare med sin robusta funktionslista och tillförlitlighet. Jag har anpassade larm inställda för allt från morgonväckning till mina power-tupplurar i helgen. Det enda som denna app inte gör är att ge mig en kopp kaffe på morgonen. Utöver det får Alarm Clock Plus fem stjärnor i min bok.

Alarm Clock plus

Alarm Clock Plus är tillgängligt gratis i Google Play Store. Android-kraven varierar beroende på enhet. Spela länk

Detta är en del av vår Android App of the Day-serien. Vi tar vår favoritapp för Android för varje dag och lägger upp den här så att du kan kolla in den. Kolla gärna alla våra App of the Day-inlägg här.

Om du gillade det här kan du överväga att dela det

0 Shares