Apple kan lansera iPad 9: e generationen idag | Betrodda recensioner

0 Shares

Apple kan komma att presentera en ny grundläggande iPad 9: e generationen vid dagens lanseringsevenemang i Kalifornien.

Dagens Apple-shindig kommer huvudsakligen att fokusera på flera varianter av iPhone 13, med en sannolik sidoservering av Apple Watch 7 och en möjlig dessert av AirPods 3. Men det kan också finnas en tablettformad amuse-bouche på menyn.

Det säger tipsaren PandaIsBald, som har meritlista när det gäller att tillhandahålla sådan information. Enligt ett inlägg på läckarens Weibo -konto (via MacRumors) kommer Apple att lansera en iPad 9: e generationen under dagens evenemang.

Det skulle säkert passa in i rapporterna förra veckan om att aktierna i den nuvarande 8: e generationens iPad håller på att ta slut. Långvariga leveranstider och slutsålda meddelanden tenderar att indikera att en Apple -produktövergång är nära.

Den nya iPad 9: e generationen förväntas ha en något större 10,5-tums skärm och kommer att riktas till studenter och andra grupper som letar efter en mer prisvärd surfplatta.

Det har hävdats att Apple kan planera en ny lanseringsevent för senare under året med fokus på iPad och iMac. Trots rykten om att Apple planerar en radikal översyn av iPad mini kan Apple bara välja att tyst tackla denna mer subtila översyn av dagens iPhone 13 -lansering.

För huvudevenemanget räknar vi med att se en fjärdedel av iPhones med något mindre hack. De två iPhone 13 Pro -modellerna kan mycket väl innehålla mjukare 120Hz -skärmar, vilket vi har väntat på i flera år nu.

Vi kommer att ge dig alla nyheter om Apples lanseringsevenemang när det händer, med förfaranden som kommer att starta klockan 18.00 BST / 10:00 PDT / 13:00 EST.

0 Shares