4 Effektiva mentormöjligheter för nya företagare

0 Shares


En bra mentor kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande för de flesta företagare. Även om misslyckande kan vara en bra lärare är det mycket lättare att lära av någon som redan har varit där, vilket en mentor kan ge i spader. Men vilka är de mest lukrativa medlen för mentorskap?

Vi frågade fyra företagare vilken typ av mentormöjligheter de har funnit mest användbara genom åren och varför. Ta en titt på deras svar nedan och börja bli mentor idag!

Det oväntade

”Jag har upptäckt att den bästa mentorskapen var oväntad. De människor som föll in i mitt liv som jag lärde mig var inte i sig planerade. Jag lär mig när och var jag kan. Det bästa möjliga mentorskapet är att vara öppen för kunskap och alltid absorbera och lära sig på vägen. ”

– Angela Delmedico från Elev8 Consulting Group

Praktisk mentorskap

”Mina favoritmöjligheter för mentorskap är alltid de som låter mig komma ut på fältet och göra mina händer smutsiga, så att säga. Jag lär mig mer att möta direkta utmaningar än att sitta ner och chatta med någon, så det har alltid varit ovärderligt för mig att ha chansen att gå sida vid sida med en mentor och se hur de gör saker. “

– Steven Buchwald från Buchwald & Associates

Mentoring i ämnen du bryr dig om

“Enligt min erfarenhet har jag hittat de mest intressanta mentormöjligheterna i något som jag verkligen gillade, inte en språngbräda som kunde leda dit jag ville gå.”

– Ajmal Saleem av Suprex-lärande

Coyote Mentoring: försiktigt och dolda lockar dig bortom din komfortzon

”Under vissa omständigheter är det viktigt att få direktinstruktioner från din mentor. Men ofta avslöjar resultatet av dina mest kraftfulla lektioner sig senare. När du står inför en utmaning som du på ett mystiskt sätt vet hur du ska hantera, när något bara klickar, tänker du tillbaka på inlärningsögonblicket (att du då inte insåg att du hade) och insåg vad din mentor gjorde. ”

– Emily Nhaissi från Craft & Root

Läs mer råd från entreprenörer på TechCo

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Klicka på någon av följande knappar

Ja Nej

Vi är så glada att du gillade! Få mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi är ledsna att den här artikeln inte hjälpte dig idag – vi välkomnar feedback, så om du tycker att vi kan förbättra vårt innehåll kan du skicka ett e-postmeddelande till contact@tech.co

Young Entrepreneur Council (YEC) är en inbjudanorganisation som består av världens mest lovande unga entreprenörer. YEC-medlemmar genererar miljarder dollar i intäkter och har skapat tiotusentals jobb.

0 Shares